Midsummer:

A weekend trip in the roslagen archipelago


Gisslingö


Fantastiskt väderUtsikt från Gunnars tvättstuga


Promenad i Stockholm


Gunnar
Liten shoppingrunda

Life is like a good black and white photograph, there’s black, there’s white, and lots of shades in between.

—Karl Heiner


BBQ


Self portrait


Office view

CA, OCSP, PKI, EID, BID, TSS, STD, RSA, SOAP, TWISS, SMS-C, RPIS, ETSI, LDAP, WASI, CMS, HTSS, JVM, CRL, XMLDsig, RSA, IAIK

Det senaste halvåret har mina matvanor spårat ur, från att ha en ganska strikt kost har det slutat med att jag äter snabbmat de flesta dagar i veckan vid oregelbundna tider. För att råda bot på detta skall jag ta till lite hjälp från middagsfrid.se. De kommer leverera mat till mig varje vecka, med en matsedel (recept) där det står vad jag skall äta.

Detta blir även ett ekonomiskt experiment. Jag flyttade nyligen till en annan stadsdel, där närmaste livsmedelsaffären är en Coop Nära. Ryktet går att detta är sveriges dyraste butik, jag vet inte, men dyrt är det. Jag hoppas att mina måltider kommer bli billigare med middagsfrid än via Coop Nära. Varje vecka noterar jag vilka varor som levereras, för att sedan jämföra priset på Coop.

Det största orosmomentet inför detta är att de bara levererar i 4-personerspaket, alltså för ett hushåll på 4. Min tanke är dock att jag skall göra lunchlådor på den överblivna maten.

Men min förhoppning är att detta skall ledare till ett sundare liv, ekonomisk besparing samt en tidsvinst jag kan lägga på att njuta av mat, istället för att flänga runt och handla.

- Bränslesnåla bilar gör att vi kör mer bil. Om du isolerar din bostad bättre har du ofta större bostadsyta eller har det varmare hemma

Jobba mindre - för miljön - DN.se


WWDC evening


WWDC-häng


Movie night


24, 50, 135


Lördagspool -“någon” satte upp en pool och fyllde den med härligt varmt vatten borta vid Al11, underbart!


Linköping - Malmbäck


Påväg mot Malmbäck


Middag på Gyllenhammars värdshus, Borgholm.